SITUACIÓ I CONTACTA

Des de Barcelona, Girona: Llançà està situat a 158 km de Barcelona, i a 63 km de Girona, per l'autopista A7. Prendre la sortida n° 4, Figueres Sud. Després del peatge, prendre direcció "La Jonquera Roses", i agafar direcció "Portbou, Llançà". A Llançà, anar direcció Portbou: l' hotel es troba a 1.8 quilòmetres després del semàfor situat al costat de la gasolinera.

Des de Perpinyà, Portbou: Llançà està situat a 76 quilòmetres de Perpinyà per l' autopista A7, i a 66 quilòmetres per la costa.


Per l'autopista A7, prendre la sortida n° 4, Figueres Sud. Després del peatge, anar direcció "Roses", i sortir direcció "Portbou, Llançà". A Llançà, anar direcció Portbou : L' hotel es troba a 1.8 quilòmetre després del semàfor situat al costat de la gasolinera.

Per la costa, Agafar la N-114 que condueix a Argelès, Collioure, Port Vendres, Banyuls, Cerbère (ultima població francesa), després la N-260 fins a Portbou (primera població espanyola): L'hotel es troba a 7 quilòmetres de Portbou, direcció Llançà, a la vostra esquerra.

Els aeroports més propers: - Perpinyà a 76 quilòmetres, utilitzat per Air France et Ryan Air. - Girona a 62 quilòmetres, utilitzat per Ryan Air. Basiq Air (Rotterdam), Trans Avia (Amsterdam), Cruise Air (Polònia - Budapest), Air Scotland (Glasgow - Edimburg).


BENVINGUT, ESTEM ENCANTATS DE REBRE' L.


FORMULARI

CONTACTA

Ctra. de Portbou, 36
Tel: 972 380 050 - Fax: 972 380 063
17490 LLANÇÀ
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

SITUACIÓ