SENDERISME

Si cerqueu l'evasió, l'aire lliure, unes vacances úniques al cor dels llocs més bonics del Parc Natural del CAP DE CREUS, no hi ha res com el descobriment dels millors camins de senderisme de Catalunya.

Entre la terra i el mar, Cap de Creus és un espai de gran bellesa dotat d'una configuració geològica singular amb estructures i afloraments rocosos, que formen un conjunt únic al món. L'efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d'erosió capritxoses com l'àguila de Tudela, o el lleó de Cap Gros o el de la roca de l'illa de Culleró, situat davant de la cala del mateix nom, és diu  que  va inspirar Salvador Dalí.

Agafeu-se temps per  visitar el monestir de Sant Pere de Rodes, de l'any 878, monestir envoltat per els llegendes que fa que, a part de permetre un panorama un total de 360 º sobre tota la Costa, tingui un cert aire de misteri.

Per a nosaltres caminar, no és un fi en si mateix. Per a aquells que gaudeixin caminant ... I gaudeixin de la bona vida i del bon menjar, el nostre establiment és el lloc que esteu cercant.

Preneu el temps de veure, d'escoltar, de sentir, però també de degustar les nostres especialitats culinàries, que trobareu a la nit a l'Hotel GRIFEU, hotel amb encant, amb una situació excepcional, en una cala d'aigües transparents .

Les  habitacions espaioses amb terrasses, decorades cadascuna amb un estil diferent, s'obren sobre l'encantador petit port de Llançà, la costa i l'horitzó.

I per acabar la jornada d'una manera perfecta, res millor que un massatge shiatsu a la terrassa de la seva habitació, mentre contempla la posta de sol. Demani informació al nostre personal de recepció.

Escolliu els plats per  sopar i aprecieu el talent del xef i del seu equip de professionals, degustant a les nostres terrasses que dominen el mar, les nombroses suggeréncies d'un menú gastronòmic o de plats de gurmet, acompanyats de la millor selecció de vins de l'Empordà. El vostra equipatge el transportarem  nosaltres d'un hotel a l'altre.

Poseu-se en contacte amb nosaltres per a preparar la vostra ruta o bé triar el què més s'aproximi als vostres desitjos.

RUTA 1 RUTA 2 RUTA 3 RUTA 4 RUTA 5 RUTA 6 RUTA 7 RUTA 8 RUTA 9 RUTA 10 RUTA 11 RUTA 12 RUTA 13