Restaurant La Terrassa

  • hotelgrifeu-restaurante1.jpg
  • hotelgrifeu-restaurante2.jpg
  • hotelgrifeu-restaurante3.jpg
  • hotelgrifeu-restaurante4.jpg
  • paella-de-marisco-restaurant-hotel-grifeu.jpg


La TERRASSA, el restaurant gourmet: un dels llocs que ens agradaria veure més sovint a les ribes de la Mediterrània, un lloc beneït on volem fer un parèntesi llaminer i feliç sota els pins, un lloc on compartim el sol i els sabors de l'estiu.

Esmorzars al sol o a l'ombra dels pins, sopars sota els estels mirant la sortida de la lluna sobre el mar, estels fugaços i vaixells de pesca que com cuques de llum, habiten el mar cada nit, amb el soroll de fons de les onades que trenquen sobre les roques.

A la cuina, el xef i el seu equip els ofereix una taula plena de creativitat: una cuina de temporada amb productes acuradament seleccionats. Una paleta de sabors exquisits sense oblidar els olis d'oliva verges de la regió. Els plats desfilen, a base de peixos cuits amb delicadesa i al vapor, acabats de pescar i subhastats cada tarda al port de Llançà. Tot el sabor del Mediterrani es trova en aquests plats.

Compartim el sol i els sabors, degustant tapes, pasta fresca, delicioses sarsueles i altres plats locals, raviolis de verdures, gelats i sorbets fets a casa. Els vins produïts a la regió inunden de plaer el nostre paladar.

Què es pot dir més, excepte que la taula és un lloc deliciós i màgic.